Hvem fortjener Skive Kommunes Kulturpris 2019?

Så er det nu, du kan pege på din favorit som mulig vinder af Kulturprisen 2019.

Kulturelt Samråd Skive står bag uddelingen af Skive Kommunes Kulturpriser.  De bliver uddelt ved en prisfest den 13. november kl. 19 i Skive Theater, hvor alle kulturinteresserede borgere er velkomne.

Vinderen af Kulturprisen 2019 bliver valgt af en jury blandt indstillede kandidater. Men du har mulighed for at få indflydelse, da du kan indstille dit bedste bud (husk begrundelse) til kontakt@kulturskive.dk. – Senest 10. oktober

 

Skive Kommunes Kulturpris går til den institution og/eller forening, som har ydet en bemærkelsesværdig indsats for at fastholde, styrke og udbrede kulturen til borgerne i skive kommune – til gavn for et bredt udsnit af kommunens borgere.

Skive Kommunes Kulturpris udløser et skulderklap på 20.000 kroner sponsoreret af Danske Bank.

 

Årets OTTO uddeles også til kulturprisfesten. Prisen går til en enkeltperson, som har bidraget væsentligt til kulturen i Skive. Modtageren udpeges af Kulturelt Samråd Skives bestyrelse.

 

Sådan indstiller du – og tilmelder dig prisfesten

Kulturelt Samråd Skive tager imod indstillinger af kandidater til Skive Kommunes Kulturpris, samt tilmeldinger til prisfesten den 13. november i Skive Theater via: kontakt@kulturskive.dk.

KULTURPRISVINDERE 2018:

Skive Kommunes Kulturpris: Cirkusfabrikken

Fyrtårnsprisen: Otto Lindum

Læs mere om kulturprisvinderne 2018 >>