Foreningen Perron Perron har til formål at skabe en kreativ kulturstation i stationsbygningerne på Skive Banegård. Dette skal ske ved at etablere et fysisk rum for aktivitet med deltagelse af kunstudøvere og kreative interessegrupper, så disse kan mødes og agere sammen.

Perron Perron har en række medlemmer og arbejder fortsat på at hverve nye medlemmer blandt Skiveegnenes kunst-og kulturudøvere. Det er disse medlemmer, der skal skabe kreative og kulturelle aktiviteter i lokalerne på banegården–i samarbejde med Perron Perrons bestyrelse. Aktiviteterne kan blandt andet være indenfor områderne billedkunst, kunsthåndværk, litteratur, musik og scenekunst, og der skal være plads til både kunstværksteder, udstillinger og en masse spændende nye initiativer indenfor kunsten og kulturen.
Perron Perron indgår desuden i et tæt samarbejde med andre aktører, der ønsker at skabe aktiviteter på Skive Banegård. Dette samarbejde er formaliseret i den tværgående gruppe ”Liv I Banegården”. Det er planen, at der skal afvikles aktiviteter i løbet af foråret, hvor de forskellige aktører inddrages.
Kontaktperson: Formand Jeppe Tandal Nielsen
E-mail: jeppetandal@hotmail.dk
Tlf.: 50 56 86 37