Foreningen støtter og arbejder for et aktivt og levende kulturliv på Spøttrup-egnen, bl.a. ved at skabe oplevelser og events for turister og egnens beboere. SpøttrupCirklen bor på BizzArt, som er byens hjemsted for såvel ”Business” som ”Art”.

SpøttrupCirklen har ca. 140 medlemmer, hvoraf ca. 30 er udøvende kunstnere, kunsthåndværkere, og andre former for “oplevelsesentrepenører”, med mulighed for at udstille på BizzArt

Spøttrupcirklen er bl.a. grundlaget for arbejdsgrupper blandt medlemmerne, og skaber rum for iværksætteri indenfor kunst, kunsthåndværk, gourmetoplevelser, gårdbutikker, musik og forlagsvirksomhed.

Arbejdsgrupperne er i princippet selvstyrende, men har i styregruppen et medlem fra SpøttrupCirklens ledelse og to ”tovholdere” fra den pågældende gruppe.

P.t. er der gang i flg. arbejdsgrupper:

Galleri BizzArt. (Borgergade 18, vis á vis Brugsen, på byens torv), hvor ca. 15 medlemmer udstiller deres værker. Derudover har galleriet et rum for skiftende gæsteudstillere fra nær og fjern.

Café BizzArt, samme adr.

MiniCirklen (billedskole for børn)

Grafik/male-gruppen.

Nørklegruppen.

Grøn mad.

STANNERIET er sidste skud på træet. Denne lokale ”Repaircafé”, er et nonprofit værksted, hvor egnens beboere dropper ind med defekte apparater, som nok ellers ville blive skrottede. En nedlagt varmecentral er stillet til rådighed som værksted. Desuden er det et socialt projekt, som samler især pensionerede håndværkere og fingersnilde medborgere.

 

Kontakt: Formand Kaj Fjendbo

E-mail: kaj@fjendbo.dk

Adresse: Borgergade 18, 7860 Spøttrup

Tlf.: 2618 1152