Årets Kulturprisuddeling 2021

Hvert år arrangerer Kulturelt Samråd en prisfest for kulturlivet og kulturelle aktører. Det hele foregår tirsdag den 23. november i Skive Theater og der er lagt i ovnen til en festlige aften, der spækkes med masser af kulturelle indslag, samt uddelingen af Skive Kommunes Kulturpris og Årets Otto.

Tilmelding: Send en mail til kontakt@kulturskive.dk senest 17. november (det er gratis at deltage, men da vi byder på en lille forfriskning vil vi gerne vide hvor mange vi bliver)

Hvem fortjener Skive Kommunes Kulturpris 2021?

Du kan nu indstille din favorit(ter) til Skive Kommunes Kulturpris 2021. Prisen er sponsoreret af Sparekassen Balling og sender vinderen hjem med økonomisk håndsrækning på 20.000 kr.

Send dit bud på en vinder til kontakt@kulturskive.dk sammen med en begrundelse senest 13. oktober 2021.

Hvem kan vinde Skive Kommunes Kulturpris:

Skive Kommunes Kulturpris går til en institution og/eller forening, som har ydet en bemærkelsesværdig indsats for at fastholde, styrke og udbrede kulturen til borgerne i skive kommune – til gavn for et bredt udsnit af kommunens borgere.

Kulturelt Samråd uddeler prisen “Årets Otto”

Det er også på denne aften, at Kulturelt Samråd uddeler sin helt egen hæderspris, nemlig ”Årets Otto”. Prisen er opkaldt efter Otto Lindum fra Skive Musikskole, der sidste år modtog prisen. Årets Otto går til en person, der har givet et væsentligt bidrag til kulturen i Skive Kommune.

KULTURPRISVINDERE 2020

Skive Kommunes Kulturpris: Aakjærselskabet

Årets Otto: Iben Barnwell fra Kulturnetværket Svanen

Læs mere om kulturprisvinderne 2020 her

KULTURPRISVINDERE 2019: 

Skive Kommunes Kulturpris: Spøttrup Cirklen. Læs mere her

Årets Otto: Troels Madsen fra Furkunst.dk.  Læs mere her

KULTURPRISVINDERE 2018:

Skive Kommunes Kulturpris: Cirkusfabrikken

Fyrtårnsprisen: Otto Lindum

Læs mere om kulturprisvinderne 2018 >>