Design med Canva

Tid: 25 maj og 2. juni kl. 16.30 – 21.00 (incl. sandwich)

Tilmeldingsfrist: 29. marts – Send en mail til kontakt@kulturskive.dk

Sted: Skive Bibliotek

Antal deltagere: Max. 12 personer

Arrangør: Kulturelt Samråd

På dette kursus lærer du at arbejde med programmet Canva og oprette en bred vifte af grafisk materiale som indebære alt fra tryksager, billeder til sociale medier, blogindlæg, og grafik til sociale medier som fx Facebook, Youtube og LinkedIn. Dine egne billeder kan kombineres med grafik, så du kan skabe det helt rigtige grafiske udtryk.

Kurset er en kombination af programlæring og layout, hvor programmets muligheder samt generelle designregler og principper gennemgås. Underviseren er en erfaren grafiker, som hjælper dig gennem programmet og den grafiske proces.

Kurset er et to dages kursus med en uges mellemrum, hvor du mellem de to undervisningsdage har tid til at arbejde med dit eget materiale, og få feedback fra underviseren på dag to.

Indhold af kurset:

  • Oprette dokumenter med Canva
  • Brug af Layout og elementer
  • Arbejde med tekst
  • Brug af billeder i Canva
  • Designprincipper, retningslinjer og Det gyldne Snit Typografi og læsbarhed Komposition, farver og kontraster Visuel kommunikation og den røde tråd Idegenerering og modtager.

På kurset arbejdes der i Canva, og du skal have oprettet en bruger konto inden kursets start. Du er meget velkommen til at tage egne opgaver med og arbejde på, og ellers vil der være opgave eksempler, som du kan arbejde på til kursusforløbet.