LUKKET FOR TILMELDINGER!

KURSUS I FONDE & FONDSANSØGNINGER

Har du eller din forening en idé til et kulturelt arrangement, en spændende udsmykning, en inspirerende udgivelse eller til nye måder at udvikle vores kulturliv på? Mangler du penge til det? Så er der steder, hvor du kan få hjælp.

Dato og tid: Tirsdag den 23. oktober 2018 kl. 16.00 – 20.00

Sted: BizzArt, Borgergade 18, 7860 Rødding

Praktisk: Kurset er gratis og inkl. forplejning, så lad madpakken blive hjemme.

Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 16. oktober 2018 kl. 20.00

Deltagerantal: Max 20. Pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet

OBS: Du skal have tilknytning til én af Kulturelt Samråds medlemsforeninger/institutioner for at kunne deltage på kurset. Se medlemmerne her >>

OM KURSET

På kurset lærer du om tilskudsmuligheder og kvalificering af idéer og projekter – gennem både oplæg, debat og praktiske øvelser.
Du bliver klogere på at bruge og inddrage samarbejder, netværk, inspiration, kommunikation og økonomi i forhold til at kunne søge fonde og puljer.
Ikke mindst får du et indblik i alternative muligheder som bl.a. crowdfunding og sponsorering.

Målet er, at du går fra kurset med en større viden om konkrete fonde og udformningen af fondansøgninger – så du og din forening fremover står stærkere i forhold til at søge fonde og anvende de muligheder, der er på feltet.

På kurset bliver der god mulighed for at arbejde med en fundraisingstrategi for dine egne konkrete idéer/projekter.


Underviser:
Pro-vins
Pro-vins er en lille virksomhed beliggende i Rødding, som samarbejder med foreninger, institutioner, virksomheder m.fl. om at udvikle gode ideer og projekter. Virksomheden har i mange år arbejdet med fonde, puljer og tilskudsmuligheder i både den offentlige og den private verden.