I juni 2019 går en stor kulturfestival i luften – med masser af kulturaktiviteter. Kulturfestivalen foregår i hele Region Midtjylland – også i Skive. Derfor er alle interesserede indbudt til kulturcafé med  festivalen som omdrejningspunkt.

Dato og tid: Torsdag den 8. november kl. 17.00 – 19.30

Sted: Skive Museum, Havnevej 14, 7800 Skive

Praktisk: Gratis at deltage inkl. kaffe/the og lette snacks. Tilmelding ikke nødvendigt, bare mød op.

Kom og mød andre kulturfolk, bliv inspireret – og hør Skive Kommunes kulturkonsulent Louise Top Rasmussen fortælle mere om kulturfestivalen 2019: om rammerne, om mulighederne for økonomisk støtte til små og store indslag, samt om konkrete aktiviteter, der allerede er på programmet.

Der bliver mulighed for at stille spørgsmål, og for at vende idéer og ønsker med hinanden.

 

Kulturfestivalen ‘Genopdag’:

Festivalens overordnede tema er Genopdag – med tre ‘spor’ som kulturaktiviteterne skal indtænkes i:

Børn og unge fokuserer på den gruppe, som for alvor skal løfte udviklingen i fremtidens samfund. Sporet koncentrerer sig om at inspirere, slippe fantasien løs og genopdage verden med unge, friske øjne.

Land og by arbejder med Region Midtjyllands store spændvidde fra nære landsamfund til pulserende storbyer. Her handler det om at lege med kontraster og forskelligheder i natur og kultur og genopdage både muligheder og udfordringer i det hele.

Bud på fremtiden tager på en tidsrejse, der genopdager både fortid, nutid og fremtid og undersøger, hvilke udfordringer, der venter os, og hvordan vi kan løse dem.

Læs mere om festivalen her >>