Oplev Årets Kulturprisuddeling 2020 LIVE hjemme fra stuen!


Når Kulturprisuddelingen løber af stablen den 12. november, så bliver det uden publikum i Skive Theater. Kulturelt Samråd inviterer i stedet publikum til at se med og deltage i festlighederne hjemme fra stuen, når vinderen af Skive Kommunes Kulturpris 2020 og ”Årets Otto” skal kåres.

Kulturelt Samråd sender nemlig live direkte fra Skive Theater fra kl. 19.00 – 20.30! Det bliver en aften fyldt med fællessang, musik, digtoplæsning, taler og – vigtigst af alt – uddelingen af Skive Kommunes Kulturpris 2020 og Årets Otto!

Formand for Kulturelt Samråd, Jeppe Tandal Nielsen fortæller at “på baggrund af det stigende smittetal har vi desværre set os nødsaget til udelukkende at køre prisuddelingen via livestream. Vi er rigtigt kede af, at vi ikke får publikum med i år, men samtidig har vi vurderet, at det vil være mest ansvarligt at afvikle arrangementet på denne måde. Vi håber at være tilbage med fuldt publikum næste år.” Siger Jeppe Tandal, Formand for Kulturelt Samråd.

Og de nominerede er …

Juryen har modtaget mange indstillinger fra egnens kulturinteresserede borgere. Indstillingerne pegede på 9 forskellige kandidater til at vinde Skive Kommunes Kulturpris 2020!
Juryen har læst alle begrundelserne og udvalgt 3 finalister, der skal kæmpe om prisen og hermed også et skulderklap på 20.000 kr. sponsoreret af Danske Bank! De nominerede til Skive Kommunes Kulturpris 2020 er: 

  • Drivhuset 
  • Kulturnetværket Svanen
  • Aakjærselskabet

Vær med når vinderen kåres:

Det er nemt at deltage. Se med fra “Kultur Skive” på Facebook eller tryk på linket her

To priser til skiveegnens kulturliv

På denne festlige aften, der spækkes med masser af underholdning uddeles Skive Kommunes Kulturpris. Kulturprisen udløser et skulderklap på 20.000 kroner sponsoreret af Danske Bank.

Skive Kommunes Kulturpris går til en institution og/eller forening, som har ydet en bemærkelsesværdig indsats for at fastholde, styrke og udbrede kulturen til borgerne i skive kommune – til gavn for et bredt udsnit af kommunens borgere.

Kulturelt Samråd uddeler prisen “Årets Otto”

Det er også på denne aften, at Kulturelt Samråd uddeler sin helt egen hæderspris, nemlig ”Årets Otto”. Prisen er opkaldt efter Otto Lindum fra Skive Musikskole, der sidste år modtog prisen. Årets Otto går til en person, der har givet et væsentligt bidrag til kulturen i Skive Kommune.

 

KULTURPRISVINDERE 2019: 

Skive Kommunes Kulturpris: Spøttrup Cirklen. Læs mere her

Årets Otto: Troels Madsen fra Furkunst.dk.  Læs mere her

KULTURPRISVINDERE 2018:

Skive Kommunes Kulturpris: Cirkusfabrikken

Fyrtårnsprisen: Otto Lindum

Læs mere om kulturprisvinderne 2018 >>