Kurser, kulturcaféer og netværk i efteråret 2021

Her på siden finder du oversigt over Kulturelt Samråds program for efteråret 2021, hvor vi byder på en række kurser, caféer, netværk og fyraftensmøder. Der vil løbende komme flere aktiviteter til.

Samrådets aktiviteter er gratis for medlemmer.


Kursus i mobilvideo

Tid: 30. aug og 13. sept 2021 kl. 16.30 – 20.30

Sted: Skive Bibliotek

Tilmelding: Send en mail til kontakt@kulturskive.dk senest 15. august

Arrangør: Kulturelt Samråd, Skive og Frivilligcenter Skive

På kurset lærer du med en blanding af oplæg og praktiske øvelser, hvordan du kan planlægge, filme og klippe små videoer med smartphone og/eller iPad.

Du kommer til at arbejde med storytelling, optagelser og redigering – og får hjælp til teknikken og modtager feedback fra både underviseren og dine medkursister.

Læs mere her


Temaaften i fundraising

Tid: 12. oktober Kl. 17.30-20.30

Sted: Ungdomsskolen, salen

Tilmelding: Tilmeld dig/jer på jdj@skiveidraetssamvirke.dk og angiv forening, samt
om I er tilhørende Frivilligcentret eller Kulturelt Samråd.

Arrangør: Skive Idrætssamvirket (Samrådet samarbejder omkring kurser)

Skive Idrætssamvirke inviterer i samarbejde med Fundraiseren idrætsforeningerne og foreninger under Frivilligcentret og Kulturelt Samråd i Skive kommune til en aften med fokus på konkret fundraising, og hvordan du skaffer penge til dit projekt.

Kurset er for alle, som ønsker at styrke kompetencerne i fundraising.

Rasmus Munch fra Fundraiseren vil guide jer gennem aftenen og klæde jer på til at kunne søge eksterne midler til jeres projekter.

Aftenen har bl.a. fokus på:

  • General introduktion til fundraising
  • Hvad er et støtteværdigt projekt, og hvad er en god ansøgning?
  • Gode cases til inspiration Introduktion til online-værktøjet Fonde.dk
  • Q&A: stil spørgsmål til dit konkrete projekt


Vælgermøde med fokus på egnens kulturliv

Tid: 10.11 Kl. 19.00 – 22.00 (Åbent for alle)

Sted: Hotel Strandtangen

Tilmelding: tilmelding er ikke nødvendigt

Arrangør: Kulturelt Samråd, Skive

Sæt et stort kryds i kalenderen den 10. november 2021 kl. 19.00, hvor Kulturels Samråd Skive afholder et vælgermøde med fokus på egnens kulturliv. Vi har inviteret de politiske partier og lister til at komme og få en en god, visionær og konstruktiv dialog med afsæt i deres tanker om kulturens rolle på egnen og publikums spørgsmål.

Læs mere her


Årets kulturprisuddeling 2021

Tid: 23.11 Kl. 19.00 – 22.00 (Åbent for alle)

Sted: Skive Theater

Tilmelding: Send en mail til kontakt@kulturskive.dk

Arrangør: Kulturelt Samråd, Skive

Nøj…. hvor vi glæder os til den 23. November. Her afholder Kulturelt Samråd nemlig årets Kulturprisfest i Skive Theater, hvor vi for fjerde år i træk uddeler Skive Kommunes Kulturpris og Årets Otto, som er samrådets egen fyrtårnspris!.

Sæt krydset nu og følg med her på siden. Der kommer snart mere info om hvordan du kan indstille din kandidat til Skive Kommunes Kulturpris 2021.

Læs mere her


Kursus: Online generalforsamling

Kurset kommer omkring, hvad du skal være opmærksom på i din planlægning af en online generalforsamling. Du får også vejledning til, hvordan du håndterer diskussioner og afstemninger på en god måde samt hvordan du teknisk styrer gennem procedurerne.

Kurset foregår online og findes i vores nye online kursus-lokale. DEt er gratis for medlemmer af Kulturelt Samråd Skive. Du kan tilgås kurset, når det passer dig. Send blot en mail til kontakt@kulturskive.dk, så får du tilsendt et link.


Eventfrivillighed i coronatider: 

På dette inspirationsoplæg får du indspark til at holde dampen oppe hos de frivillige, når vi ikke kan samles i større forsamlinger og når vi bliver nødt til at rykke aktiviteter online. Vi kommer igennem, hvorfor det er svært at holde de frivillige i gang, tre faser i en krisetid og så får du praksisnære værktøjer til motivation af frivillige. Inspirationsoplægget indeholder refleksionsøvelser, som kan laves undervejs og er lavet af Ingerfair, der er eksperter indenfor frivillighed.

Oplægget findes i vores nye online kursus-lokale og er gratis for medlemmer af Kulturelt Samråd Skive. Du kan tilgås oplægget, når det passer dig. Send blot en mail til kontakt@kulturskive.dk, så får du tilsendt et link.


Sådan bruger du sociale medier til at engagere flere: 

Med dette inspirationsoplæg får du fire trin til socialmedie-indhold, der engagerer (også selvom du ikke er SoMe-specialist). Her får du viden om, hvorfor du skal være på sociale medier, en lynguide til, hvilket indhold, der rent faktisk engagerer og redskaber til, at du kan gå i gang med det samme og skabe boblende engagement. 

Oplægget findes i vores nye online kursus-lokale og er gratis for medlemmer af Kulturelt Samråd Skive. Du kan tilgå oplægget, når det passer dig. Send blot en mail til kontakt@kulturskive.dk, så får du tilsendt et link.