Netværk: Opstartsmøde for netværk for forfattere og forfatterspirer på skiveegnen

Tid: 17. februar 18.30 – 21.00

Tilmeldingsfrist: 17. februar kl. 09.00 på kontakt@kulturskive.dk

Sted: Skive bibliotek, Østergade 25, 1 sal (multirummet)

Arrangør: Kulturelt Samråd – I samarbejde med lokale forfattere

Målgruppe: Alle forfattere og kommende forfattere på Skiveegnen kan deltage.

Står du og savner et fagligt netværk, hvor du kan få inspiration, erfaringsudveksle, videndele og sparre med andre forfattere og skribenter på Skiveegnen? Det får du nu muligheden for, når Kulturelt Samråd i Skive til foråret starter et nyt netværk op for alle egnens eksisterende og kommende forfattere.

Målet med netværket er ganske simpelt at høste de lavthængende frugter ved at bruge hinandens erfaringer og viden. Som forfatter sidder du sikkert ofte helt alene; lige fra idé- til skrivefasen og når blokeringen rammer dig! Du er måske også alene i processen med at indsende din bog til et forlag, få tilsagn eller afslag, udgive og markedsføre osv.

Heldigvis er der rigtig meget inspiration og læring at hente hos andre, der sidder i de samme situationer og med nøjagtig de samme udfordringer!

Ideerne til dette netværkets anvendelsesmuligheder er derfor også mange, men det er jer som deltagere, der bestemmer, hvad der sættes på dagsordenen.

Hvad kræver det at deltage i netværket?

De praktiske forhold omkring netværket vil blive besluttet i fællesskab på dette opstartsmøde, som faciliteres af Eva Mørup Mikkelsen fra Kulturelt Samråd. Det er gratis at deltage og der er ingen krav om at du skal have udgivet bøger for at deltage. Dog skal du have lyst til

  • at bidrage med din viden, erfaring og kompetencer,
  • at lytte til og lære af andre, og til
  • at indgå i spændende dialog med de andre deltagere i netværket.

Der vil være kaffe og kage til netværksmødet. Du tilmelder dig ved at sende en mail til Kulturelt Samråd på kontakt@kulturskive.dk