Workshops: for alle arrangører af Skiveegnens Kulturuge!

Kom og vær med på mandag den 28. februar, hvor vi udvikler koncepter til kulturelle aktiviteter på en workshop på Skive Bibliotek.

Få indspark og nye legekamerater!
Under temaet “Kultur der forbinder” vil vi i fællesskab udvikle aktiviteter til Skiveegnens Kulturuge.
Du kan få andres perspektiver på dine egne ideer eller find nye legekammerater, som du kan udvikle nye ideer sammen med! Du kan deltage i hele programmet eller kun i den ene del:

16.30 – 18.00: Workshop 1: “Nye ideer og nye Fællesskaber”: For alle der er interesseret i at få andres perspektiver på deres ideer eller medvirke i tværgående projekter.

18.00 – 18.30: En lille bid mad

18.30 – 20.00: To sideløbende workshops:
Workshop 2a: “Fælles scene i midtbyen”: For alle der er interesseret i være med til at skabe en scene i midtbyen, der emmer af musik, scenekunst, litteratur mv.
Workshop 2b: “Fælles kunstværk”: For alle der har lyst til at udvikle ideer til et fælles kunstværk på tværs af kunstnere og kulturelle og kreative foreninger

Målgruppe: De tre workshops er for alle medlemmer af Kulturelt Samråd og for øvrige interesserede der udøver eller formidler kulturen på egnen.

Tilmelding: senest søndag den 27. februar. men gerne snarest:-) Tilmeld dig på mailen evmo@skivekommune.dk og skriv gerne hvilke workshops du deltager i.